×
Home Nieuws Livescore

FK Vojvodina-trainer gelooft in wonder tegen Ajax

FK Vojvodina-trainer gelooft in wonder tegen Ajax
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 19:08 uur

Trainer Bozidar Bandovic van FK Vojvodina is vastberaden om zijn team te laten schitteren in de tweede voorronde van de Europa League tegen Ajax. Met een mix van vastberadenheid en realisme gelooft de 54-jarige manager dat zijn ploeg in staat is om een verrassing te veroorzaken. Bandovic erkent echter dat Vojvodina "een wonder" nodig zal hebben om het tweeluik tegen de Nederlandse grootmacht te winnen.

De Servische coach is optimistisch over de kansen van zijn team en benadrukt het belang van hard werken en teamgeest om een eventuele overwinning te behalen. Ondanks de uitdaging die Ajax met zich meebrengt, blijft Bandovic vastbesloten om zijn spelers voor te bereiden op de strijd en hen te motiveren om boven zichzelf uit te stijgen.

Met de steun van het thuispubliek hoopt FK Vojvodina een historische prestatie neer te zetten en de Europese droom levend te houden. Bandovic en zijn team zullen alles op alles zetten om te laten zien dat ze klaar zijn om de uitdaging aan te gaan en te strijden voor een plek in de volgende ronde van de Europa League. De spanning stijgt en de verwachtingen zijn hooggespannen voor wat een boeiend tweeluik belooft te worden tussen FK Vojvodina en Ajax.