×
Home Nieuws Livescore

Panathinaikos wil Owen Wijndal huren, maar linksback weigert

Panathinaikos wil Owen Wijndal huren, maar linksback weigert
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 18:16 uur

Het Griekse Panathinaikos heeft interesse getoond in het huren van Owen Wijndal van Ajax, zo meldt De Telegraaf. De linksback, die momenteel bij AZ speelt, heeft echter laten weten dat hij niet geïnteresseerd is in een overstap naar Griekenland. Wijndal staat bekend om zijn sterke verdedigende kwaliteiten en zijn vermogen om aanvallend bij te dragen. Ajax, dat de speler in het verleden heeft gevolgd, zal nu moeten beslissen of ze hem willen behouden of laten gaan.

De 21-jarige Wijndal heeft zich de afgelopen seizoenen ontwikkeld tot een van de meest veelbelovende linksbacks in de Eredivisie. Zijn consistente prestaties hebben de interesse gewekt van verschillende clubs in binnen- en buitenland. Panathinaikos is nu de eerste club die concreet toenadering heeft gezocht tot Ajax voor een mogelijke huurovereenkomst.

Hoewel Panathinaikos graag Wijndal aan hun selectie zou toevoegen, lijkt de speler zelf niet overtuigd van een avontuur in Griekenland. Hij heeft aangegeven dat hij op dit moment zijn carrière liever elders voortzet. Dit nieuws zal Ajax en eventuele andere geïnteresseerde clubs dwingen om snel te handelen als ze Wijndal willen aantrekken voor het komende seizoen. Het is nu afwachten hoe deze transfersoap zich verder zal ontwikkelen en welke club uiteindelijk aan het langste eind zal trekken in de strijd om de handtekening van de talentvolle linksback.