×
Home Nieuws Livescore

Vertrek Chuba Akpom bij Ajax mogelijk na kort verblijf

Vertrek Chuba Akpom bij Ajax mogelijk na kort verblijf
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 17:32 uur

Ajax-spits Chuba Akpom laat de mogelijkheid van een vertrek bij de club niet geheel buiten beschouwing. Hoewel de 28-jarige aanvaller benadrukt dat niemand graag afscheid neemt van de Amsterdamse club, lijkt hij na nog geen jaar zijn opties open te houden. Akpom, die in de zomer van 2021 naar Ajax kwam, geeft aan dat het niet gebruikelijk is om de club zo snel te verlaten, maar dat hij wellicht bereid is om de exit-deur op een kier te zetten.

De Engelse spits heeft tot nu toe wisselende prestaties laten zien in het shirt van Ajax. Hoewel hij af en toe belangrijke doelpunten heeft gemaakt, heeft hij nog niet de constante vorm weten te vinden die van hem werd verwacht. Akpom lijkt te beseffen dat zijn toekomst bij de club niet helemaal zeker is en dat er mogelijk andere mogelijkheden op zijn pad kunnen komen.

De supporters van Ajax zullen verdeeld zijn over het nieuws van Akpom's mogelijke vertrek. Sommigen zullen begrip tonen voor zijn situatie en hem succes wensen in zijn verdere carrière, terwijl anderen teleurgesteld zullen zijn dat een speler met potentie de club alweer zou verlaten. Het is afwachten hoe de situatie zich zal ontwikkelen en of Akpom daadwerkelijk besluit om Ajax te verlaten.