×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard bekijkt komst doelman Branderhorst - Trainer bevestigt

Fortuna Sittard bekijkt komst doelman Branderhorst - Trainer bevestigt
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 17:16 uur

Fortuna Sittard heeft zijn zinnen gezet op doelman Mattijs Branderhorst, zo bevestigde trainer Danny Buijs in een recent interview met ESPN. De Limburgse club is momenteel bezig met het onderzoeken van de mogelijkheid om Branderhorst aan te trekken. Met deze mogelijke versterking hoopt Fortuna Sittard de concurrentie onder de lat te vergroten en de defensie te versterken.

Branderhorst, die momenteel onder contract staat bij NEC, wordt gezien als een talentvolle doelman met veel potentieel. Zijn ervaring en kwaliteiten zouden een waardevolle toevoeging kunnen zijn voor Fortuna Sittard, die momenteel strijdt in de Eredivisie. De club is vastbesloten om de selectie te versterken en Branderhorst lijkt een veelbelovende kandidaat te zijn.

Trainer Danny Buijs is optimistisch over de mogelijke komst van Branderhorst en ziet in hem een waardevolle aanwinst voor het team. De gesprekken tussen Fortuna Sittard en de doelman zijn nog gaande, maar de club is vastberaden om alles in het werk te stellen om deze transfer te realiseren. Fans van Fortuna Sittard kijken reikhalzend uit naar de ontwikkelingen rondom deze potentiële versterking en hopen op een succesvolle afronding van de deal.