×
Home Nieuws Livescore

Arne Slot neemt 28-koppige selectie mee naar VS

Arne Slot neemt 28-koppige selectie mee naar VS
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 16:08 uur

Arne Slot heeft aangekondigd dat hij maar liefst 28 spelers zal meenemen op het trainingskamp van zijn team naar de Verenigde Staten. Een opvallende naam in de selectie is PSV-target Sepp van den Berg, die de kans krijgt om zich te laten zien aan de coach. Ondanks de aanwezigheid van Van den Berg, zal Slot nog geen beroep kunnen doen op de Oranje-internationals die momenteel niet beschikbaar zijn voor de selectie.

Het trainingskamp in de Verenigde Staten biedt de spelers van het team van Slot de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen en te werken aan hun teamgeest. Met 28 spelers aan boord is er genoeg concurrentie en motivatie om het beste uit henzelf te halen tijdens de intensieve trainingssessies en oefenwedstrijden die op het programma staan.

Sepp van den Berg, die momenteel in verband wordt gebracht met een mogelijke transfer naar PSV, zal ongetwijfeld extra gemotiveerd zijn om zijn kwaliteiten te tonen aan de coach en zijn medespelers. Zijn deelname aan het trainingskamp in de Verenigde Staten kan een belangrijke stap zijn in zijn carrière en een kans om zich te bewijzen op het hoogste niveau.

Hoewel de Oranje-internationals nog niet beschikbaar zijn voor de selectie van Slot, biedt dit trainingskamp de overige spelers de kans om zich te laten gelden en te laten zien dat ze klaar zijn om het team te versterken. Met een mix van ervaren krachten en jong talent hoopt de Nederlandse coach zijn team optimaal voor te bereiden op het komende seizoen en eventuele uitdagingen die op hun pad komen.