×
Home Nieuws Livescore

NAC-spelers verbaasd over onbegrijpelijke ploeggenoot Aimé Omgba

NAC-spelers verbaasd over onbegrijpelijke ploeggenoot Aimé Omgba
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 15:08 uur

NAC Breda-spelers Jan Van Den Bergh en Casper Staring staan perplex over het gedrag van hun ploeggenoot Aimé Omgba. De aanvaller heeft recentelijk voor opschudding gezorgd door middel van een schokkend interview in De Telegraaf, waarin hij openlijk zijn wens uitte om een transfer naar KAA Gent te bewerkstelligen. Van Den Bergh en Staring zijn verbaasd over de manier waarop Omgba probeert zijn vertrek bij de club af te dwingen.

Het duo, dat nauw samenwerkt met Omgba op het veld, geeft aan weinig begrip te hebben voor de handelswijze van de aanvaller. Van Den Bergh benadrukt dat teamloyaliteit en respect voor de club essentieel zijn in het voetbal, en dat het gedrag van Omgba voor verdeeldheid binnen de selectie zorgt. Staring voegt hieraan toe dat dergelijke acties de sfeer binnen het team negatief beïnvloeden en de focus van de spelers kunnen afleiden van het behalen van sportieve successen.

De situatie rondom Omgba werpt een schaduw over de prestaties van NAC Breda en zorgt voor onrust binnen de club. Supporters en clubleiding reageren teleurgesteld op de handelwijze van de aanvaller, die tot voor kort als een gewaardeerd lid van het team werd beschouwd. Het is nog onduidelijk hoe de clubleiding en trainer Peter Hyballa zullen omgaan met de situatie en welke gevolgen dit zal hebben voor de toekomst van Omgba bij NAC Breda.