×
Home Nieuws Livescore

Django Warmerdam maakt overstap van Sparta naar Excelsior

Django Warmerdam maakt overstap van Sparta naar Excelsior
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 13:32 uur

Voormalig Sparta Rotterdam-speler Django Warmerdam heeft een nieuwe uitdaging gevonden bij Excelsior. De 28-jarige linksback heeft zijn transfer naar de club uit Rotterdam beklonken, nadat hij bij zijn voormalige club overbodig was geworden. Warmerdam kijkt uit naar zijn nieuwe avontuur bij Excelsior en is vastbesloten om een belangrijke rol te spelen in het team.

Na een periode van onzekerheid bij Sparta Rotterdam, waar hij niet meer in de plannen van de coach paste, is Warmerdam blij met de kans die Excelsior hem biedt. De ervaren verdediger staat te popelen om zijn kwaliteiten te laten zien en zijn waarde voor het team te bewijzen. Met zijn ervaring en vastberadenheid hoopt Warmerdam een belangrijke schakel te worden in de verdediging van Excelsior.

Excelsior-trainer Ricardo Moniz is verheugd met de komst van Warmerdam en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan het team. Met zijn snelheid, tactisch inzicht en ervaring op het hoogste niveau, verwacht Moniz dat Warmerdam een belangrijke rol zal spelen in het streven naar succes voor Excelsior. De supporters van de club kunnen zich verheugen op de komst van de talentvolle linksback en kijken uit naar wat hij kan toevoegen aan het team.