×
Home Nieuws Livescore

Voormalige Engelse voetballer leert Italiaans voor hilarische verrassingstruc!

Voormalige Engelse voetballer leert Italiaans voor hilarische verrassingstruc!
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 7 september 2023 17:08 uur

Voormalig Engels voetballer Micah Richards, die in 2014 de overstap maakte naar het Italiaanse Fiorentina, had grootse plannen om indruk te maken op zijn nieuwe trainer Vincenzo Montella. Om zijn Italiaanse taalvaardigheden te verbeteren, vroeg Richards zijn Manchester City-teamgenoot Mario Balotelli om hem een paar nuttige woordjes te leren. Het resultaat van deze onverwachte taalles was echter verre van wat Richards had verwacht.

Bij de eerste ontmoeting met trainer Montella, stak Richards zijn hand uit en sprak de woorden: "Testa di Cazzo". Dit zorgde voor een onverwachte wending in de situatie en zorgde voor grote hilariteit bij voetballegendes Gary Lineker en Alan Shearer. Voor degenen die niet bekend zijn met de Italiaanse taal, kan deze uitdrukking vrij vertaald worden als "klootzak".

Het is geen verrassing dat deze fratsen afkomstig zijn van niemand minder dan Mario Balotelli. Zijn reputatie staat bekend om zijn eindeloze streken en onvoorspelbaarheid. Het lijkt erop dat Richards, ondanks zijn goede bedoelingen, onbedoeld in de val is gelokt door zijn eigen teamgenoot.

Deze komische gebeurtenis zal ongetwijfeld een plekje krijgen in de anekdotes van Richards' carrière. Het is een herinnering aan de onvoorspelbaarheid en humor die het voetbal met zich meebrengt, zelfs buiten het veld.