×
Home Nieuws Livescore

Ajax spaart geld voor tweede keeper achter Pasveer

Ajax spaart geld voor tweede keeper achter Pasveer
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 12:48 uur

Ajax lijkt niet van plan te zijn om veel geld uit te geven aan een vervanger mocht Diant Ramaj vertrekken. Volgens bronnen bij Voetbal International overweegt de club een deel van het vrijgekomen budget te besteden aan een tweede keeper. Deze nieuwe doelman zou dan de rol van back-up achter Remko Pasveer op zich nemen en klaargestoomd worden voor het geval dat hij nodig is.

De Amsterdammers tonen hiermee aan dat ze vertrouwen hebben in hun eigen jeugdopleiding en talentontwikkeling. Door te investeren in een jonge doelman die kan groeien en leren van de ervaren Pasveer, hopen ze een solide en duurzame oplossing te vinden voor de positie van tweede keeper.

Het is een strategische zet van Ajax om niet direct op zoek te gaan naar een dure vervanger voor Ramaj, maar in plaats daarvan te investeren in de toekomst van de club. Met een focus op talentontwikkeling en interne groei, lijkt Ajax vastberaden om op de lange termijn succesvol te blijven en te bouwen aan een sterke en competitieve selectie.