×
Home Nieuws Livescore

Francesco Farioli kiest verrassend voor Remko Pasveer als keeper

Francesco Farioli kiest verrassend voor Remko Pasveer als keeper
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 11:16 uur

In de aanloop naar het nieuwe seizoen van Ajax lijkt er een verrassende wending plaats te vinden in de strijd om de positie van eerste keeper. Volgens bronnen van Voetbal International staat de veertigjarige Remko Pasveer op het punt om de voorkeur te krijgen boven Diant Ramaj. Francesco Farioli, de coach van Ajax, lijkt voor een gedurfde keuze te gaan door Pasveer als eerste doelman aan te wijzen.

De ervaren Pasveer, die al een lange carrière in het Nederlandse voetbal achter de rug heeft, zou daarmee een belangrijke rol gaan spelen in het team van Ajax. Met zijn ervaring en leiderschap kan hij een waardevolle toevoeging zijn aan het jonge team van Farioli. Het is een opmerkelijke ontwikkeling gezien de leeftijd van Pasveer, maar zijn kwaliteiten lijken doorslaggevend te zijn in de keuze van de coach.

Dit nieuws zal ongetwijfeld voor de nodige opschudding zorgen onder de supporters van Ajax. De keuze voor Pasveer als eerste keeper laat zien dat Farioli bereid is om risico's te nemen en te vertrouwen op ervaring in plaats van jeugdige talenten. Het belooft een interessant seizoen te worden voor Ajax, met Pasveer mogelijk als de verrassende sleutelspeler onder de lat.