×
Home Nieuws Livescore

Kenneth Taylor: Ajax moet altijd voor plek één gaan

Kenneth Taylor: Ajax moet altijd voor plek één gaan
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 10:32 uur

Ajax-middenvelder Kenneth Taylor is vastberaden om ondanks de achterstand op Feyenoord en PSV te blijven strijden voor de eerste plek in de Eredivisie. In een interview met Voetbal International benadrukt Taylor dat hij zichzelf ziet als een opportunistische speler, die altijd streeft naar het hoogst haalbare. Ondanks zijn ambitie waarschuwt de jonge speler zijn teamgenoten om bescheiden te blijven en geen grootspraak te doen.

Taylor, die bekend staat om zijn gedrevenheid en harde werk op het veld, gelooft dat Ajax altijd moet streven naar het hoogste doel, ongeacht de huidige stand op de ranglijst. De middenvelder is ervan overtuigd dat met de juiste instelling en focus, de Amsterdammers in staat zijn om de concurrentie voor te blijven en uiteindelijk de titel te veroveren.

Met zijn nuchtere benadering en vastberadenheid om te blijven vechten, is Kenneth Taylor een belangrijke speler in het streven van Ajax naar succes. Zijn woorden dienen als inspiratie voor het team om te blijven geloven in de eigen kwaliteiten en te blijven streven naar de top, ongeacht de obstakels die op hun pad komen. Ajax-fans kunnen rekenen op een gemotiveerde en vastberaden Taylor, die vastbesloten is om zijn club naar glorie te leiden.