×
Home Nieuws Livescore

Jeremie Frimpong blijft bij Bayer Leverkusen zonder afkoopclausule

Jeremie Frimpong blijft bij Bayer Leverkusen zonder afkoopclausule
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 09:32 uur

Jeremie Frimpong lijkt voorlopig trouw te blijven aan Bayer Leverkusen. De afkoopclausule in zijn contract is onlangs verstreken, waardoor de kans op een transfer aanzienlijk is afgenomen. Volgens het Duitse medium BILD is er momenteel weinig animo van andere clubs om de Oranje-international binnen te halen.

De 20-jarige wingback heeft de aandacht getrokken van verschillende Europese clubs vanwege zijn indrukwekkende prestaties op het veld. Echter, met het verstrijken van de afkoopperiode lijkt het erop dat Frimpong voorlopig geen overstap zal maken naar een andere club.

Bayer Leverkusen zal ongetwijfeld opgelucht zijn dat Frimpong voorlopig aan boord blijft. De jonge Nederlander heeft zich ontwikkeld tot een belangrijke speler binnen het team en zijn aanwezigheid zal van grote waarde zijn voor de club in het komende seizoen.

Hoewel er altijd onzekerheid blijft bestaan in de voetbalwereld, lijkt Jeremie Frimpong voorlopig zijn focus te houden op zijn huidige club. Het is afwachten hoe zijn toekomst zich verder zal ontwikkelen, maar voor nu lijkt een transfer naar een andere club niet aan de orde.