×
Home Nieuws Livescore

Pep Guardiola bevestigt: Kevin De Bruyne blijft bij Manchester City.

Pep Guardiola bevestigt: Kevin De Bruyne blijft bij Manchester City.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 08:48 uur

Manchester City heeft bevestigd dat sterspeler Kevin De Bruyne ook volgend seizoen voor de club zal spelen. Trainer Pep Guardiola heeft alle transfergeruchten rond de Belgische middenvelder de kop in gedrukt. De Bruyne, die een cruciale rol speelt in het succes van Manchester City, blijft dus trouw aan de club en zal onder leiding van Guardiola blijven schitteren op het veld.

De aankondiging van Guardiola komt op een cruciaal moment voor Manchester City, aangezien De Bruyne een van de meest gewilde spelers op de transfermarkt was. Met zijn ongeëvenaarde passing, visie en doelpunten heeft De Bruyne zich bewezen als een van de beste middenvelders ter wereld. Zijn beslissing om bij Manchester City te blijven zal ongetwijfeld een enorme opluchting zijn voor de fans en het team.

Guardiola benadrukte het belang van De Bruyne voor het team en prees zijn professionaliteit en toewijding. De trainer is ervan overtuigd dat De Bruyne een sleutelrol zal blijven spelen in de jacht van Manchester City op zowel nationale als internationale successen. Met De Bruyne aan boord kan Manchester City vol vertrouwen vooruitkijken naar het komende seizoen en hopen op nog meer glansrijke overwinningen.