×
Home Nieuws Livescore

Dennis te Kloese tevreden met Feyenoord-selectie, doorselecteren gepland

Dennis te Kloese tevreden met Feyenoord-selectie, doorselecteren gepland
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op dinsdag 23 juli 2024 07:16 uur

Feyenoord's algemeen directeur, Dennis te Kloese, is vol lof over de huidige samenstelling van het team en is vastbesloten om de selectie verder te versterken. Te Kloese heeft aangegeven dat hij van plan is om actief te blijven in de transfermarkt, met het oog op het verbeteren van de kwaliteit van het team. Ondanks deze plannen benadrukt de directeur dat tot op heden alleen Mats Wieffer is verkocht.

Met het oog op de toekomst van Feyenoord is Te Kloese vastbesloten om de juiste spelers aan te trekken die het team naar een hoger niveau kunnen tillen. De directeur is ervan overtuigd dat door gerichte selectie en versterkingen, Feyenoord in staat zal zijn om competitief te blijven en succes te behalen in zowel nationale als internationale wedstrijden.

De supporters van Feyenoord kunnen uitkijken naar een spannende periode van transferactiviteiten, aangezien Te Kloese vastbesloten is om de selectie te versterken en de club naar grotere hoogten te brengen. Met de steun van het bestuur en de fans hoopt de algemeen directeur dat Feyenoord een succesvol seizoen tegemoet gaat, met een team dat klaar is om te strijden voor overwinningen en trofeeën.