×
Home Nieuws Livescore

Fortuna Sittard wil Branderhorst huren van FC Utrecht

Fortuna Sittard wil Branderhorst huren van FC Utrecht
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 23:08 uur

FC Utrecht-keeper Mattijs Branderhorst lijkt op weg te zijn naar een nieuwe uitdaging bij Fortuna Sittard. Volgens berichten in De Telegraaf is de Limburgse club momenteel bezig met het afronden van een huurdeal om de doelman over te nemen van de Domstedelingen. Branderhorst heeft aangegeven niet nog een seizoen genoegen te willen nemen met de rol van tweede doelman bij FC Utrecht, waardoor een overstap naar Fortuna Sittard een aantrekkelijke optie lijkt.

De 27-jarige Branderhorst, die in het verleden ook voor clubs als NEC en Willem II speelde, hoopt bij Fortuna Sittard meer speeltijd te krijgen en zijn carrière verder te kunnen ontwikkelen. De Limburgers zijn op zoek naar versterking op doel en zien in Branderhorst een geschikte kandidaat om het keepersprobleem op te lossen.

Hoewel de deal nog niet officieel is afgerond, lijkt het er sterk op dat Branderhorst binnenkort zijn handtekening zal zetten bij Fortuna Sittard. De doelman wordt gezien als een betrouwbare optie onder de lat en zou een waardevolle toevoeging zijn voor de ploeg van trainer Sjors Ultee. Fans van Fortuna Sittard kijken reikhalzend uit naar de komst van Branderhorst en hopen dat hij snel zijn debuut zal maken in het geel-groen.