×
Home Nieuws Livescore

NAC Breda actief op transfermarkt na verkoop Omgba

NAC Breda actief op transfermarkt na verkoop Omgba
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 22:40 uur

NAC Breda staat op het punt om flink te gaan investeren op de transfermarkt na de verkoop van Aimé Omgba. De club uit Breda zal naar verluidt een bedrag van ongeveer 3 miljoen euro ontvangen voor de middenvelder, zo meldt Voetbal International. Met dit geld in het vooruitzicht is NAC van plan om deze week nog actief te worden op de transfermarkt.

De promovendus heeft ambitieuze plannen om de selectie te versterken en de nodige versterkingen aan te trekken. Na een succesvolle start van het seizoen in de Eredivisie wil NAC Breda de kans grijpen om zich verder te versterken en zich te handhaven in de hoogste Nederlandse voetbalcompetitie.

Trainer Maurice Steijn en de technische staf zullen de komende dagen druk bezig zijn met het identificeren van potentiële versterkingen die het team naar een hoger niveau kunnen tillen. Met het geld dat vrijkomt door de transfer van Omgba, heeft NAC de financiële middelen om gerichte aankopen te doen en de selectie te versterken op posities waar dat nodig is.

De supporters van NAC Breda zullen met spanning uitkijken naar de mogelijke nieuwe aanwinsten die de club zal verwelkomen. De komende dagen beloven dan ook interessant te worden voor de club en haar fans, terwijl NAC zich klaarmaakt om de transfermarkt te betreden en te investeren in een succesvol vervolg van het seizoen.