×
Home Nieuws Livescore

Kwakman: Godts ideale linksbuiten voor Ajax volgend seizoen

Kwakman: Godts ideale linksbuiten voor Ajax volgend seizoen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 21:08 uur

Voormalig voetballer en analist Kees Kwakman heeft in een recente uitzending van Voetbalpraat op ESPN zijn visie gedeeld over de toekomst van Ajax. Kwakman heeft zijn oog laten vallen op de talentvolle Belgische speler Mika Godts als mogelijke vaste linksbuiten voor de Amsterdammers in het komende seizoen. De voormalige profvoetballer is vol lof over Godts en gelooft dat hij, mits hij fit blijft, de ideale keuze zou zijn voor de positie.

Godts, die momenteel actief is bij een Belgische club, heeft indruk gemaakt op Kwakman met zijn technische vaardigheden en snelheid. De analist is ervan overtuigd dat de jonge Belg het potentieel heeft om een belangrijke rol te spelen in het team van Ajax en het verschil te maken in aanvallend opzicht. Kwakman ziet in Godts een speler die perfect past in het snelle en dynamische spel dat Ajax graag speelt.

Ajax-fans zullen ongetwijfeld benieuwd zijn naar de ontwikkelingen rondom Mika Godts en of de club daadwerkelijk stappen zal ondernemen om hem aan te trekken als vaste linksbuiten. Met de zegen van Kees Kwakman lijkt de weg geplaveid voor een mogelijke transfer van Godts naar de Eredivisie. Het belooft een interessante zomer te worden voor zowel de speler als de club, met alle ogen gericht op de mogelijke samenwerking tussen Ajax en de veelbelovende Belgische aanvaller.