×
Home Nieuws Livescore

Vermeulen: Ajax moet mikken op top vier Eredivisie

Vermeulen: Ajax moet mikken op top vier Eredivisie
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 20:32 uur

Voetbalanalist en commentator Arno Vermeulen heeft zijn twijfels geuit over de kansen van Ajax om komend seizoen opnieuw de Eredivisie te domineren. Tijdens een uitzending van Voetbalpraat op ESPN heeft Vermeulen geadviseerd dat de Amsterdammers zich beter kunnen richten op een plek in de top vier van de competitie.

Vermeulen, bekend om zijn scherpe analyses, benadrukte dat de concurrentie in de Eredivisie steeds sterker wordt en dat Ajax niet langer automatisch als favoriet kan worden beschouwd. Met clubs als PSV, Feyenoord en AZ die ook ambitieus zijn, zal het voor Ajax geen makkelijke taak worden om opnieuw de titel te veroveren.

De voormalige voetballer en ervaren commentator suggereerde dat Ajax zich moet focussen op het consolideren van een positie in de top vier, om zo Europees voetbal veilig te stellen en competitief te blijven. Vermeulen gelooft dat dit realistischer is dan te verwachten dat Ajax opnieuw met overmacht de Eredivisie zal winnen.

Het advies van Vermeulen zal ongetwijfeld voor discussie zorgen onder Ajax-fans en voetbalkenners. De komende maanden zullen uitwijzen of de Amsterdammers in staat zijn om de woorden van de analist om te zetten in daden en een succesvol seizoen tegemoet gaan.