×
Home Nieuws Livescore

Tottenham Hotspur laat Reguilón en Gil transferopties verkennen

Tottenham Hotspur laat Reguilón en Gil transferopties verkennen
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 19:16 uur

Tottenham Hotspur heeft besloten om Sergio Reguilón en Bryan Gil de vrijheid te geven om hun transferopties te verkennen. De Spaanse spelers zullen niet deelnemen aan het trainingskamp van de Engelse club in Azië, wat aangeeft dat er mogelijk veranderingen op komst zijn voor het duo.

Reguilón en Gil, die beiden uit Spanje afkomstig zijn, hebben de kans gekregen om elders hun voetbalcarrière voort te zetten. Dit nieuws komt als een verrassing voor de fans van Tottenham Hotspur, aangezien Reguilón en Gil belangrijke spelers zijn binnen het team.

De afwezigheid van Reguilón en Gil tijdens het trainingskamp in Azië zal ongetwijfeld vragen oproepen over hun toekomst bij de club. Het is duidelijk dat Tottenham Hotspur openstaat voor mogelijke transfers van de Spaanse spelers en dat er mogelijk al gesprekken gaande zijn met geïnteresseerde clubs.

De komende dagen zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de situatie van Sergio Reguilón en Bryan Gil bij Tottenham Hotspur. Fans zullen gespannen afwachten om te zien welke wending deze transferontwikkelingen zullen nemen en hoe het team zich zal aanpassen aan eventuele veranderingen in de selectie.