×
Home Nieuws Livescore

Trauner mist trainingskamp Feyenoord door blessure EK-revalidatie.

Trauner mist trainingskamp Feyenoord door blessure EK-revalidatie.
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 17:16 uur

Feyenoord zal het tijdens het trainingskamp in Oostenrijk moeten stellen zonder Gernot Trauner, die vanwege een blessure niet met de groep kan afreizen. De centrale verdediger is nog steeds aan het revalideren van een blessure die hij opliep tijdens het EK in Duitsland. Dit is een tegenvaller voor de Rotterdamse club, aangezien Trauner een belangrijke speler is in de defensie.

De blessure van Trauner komt op een ongelukkig moment, aangezien Feyenoord zich juist wil voorbereiden op het nieuwe seizoen tijdens het trainingskamp in Oostenrijk. De club zal nu op zoek moeten naar alternatieve oplossingen in de verdediging om het gemis van de Oostenrijkse verdediger op te vangen.

Trainer Arne Slot zal moeten schuiven met zijn verdedigende linie om het vertrek van Trauner op te vangen. Het is een uitdaging voor de coach om een geschikte vervanger te vinden die de defensie kan versterken tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Feyenoord zal er alles aan doen om Trauner zo snel mogelijk weer fit te krijgen, zodat hij weer kan aansluiten bij het team en zijn waardevolle bijdrage kan leveren op het veld.