×
Home Livescore

Villarreal's zoektocht naar nieuwe trainer: Van Bronckhorst geen favoriet

Villarreal's zoektocht naar nieuwe trainer: Van Bronckhorst geen favoriet
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 7 september 2023 15:32 uur

In de speurtocht van Villarreal naar een frisse wind in de trainersstaf wordt ook de naam van een mysterieuze Nederlander genoemd. Volgens de bron Relevo heeft Giovanni van Bronckhorst zichzelf aangeboden bij de La Liga-club. Echter, zijn kansen lijken niet al te best te zijn.

Na het ontslag van Quique Setién op dinsdag is Villarreal druk bezig met het zoeken naar een geschikte opvolger. Volgens Relevo was de Argentijn Marcelo Gallardo, die grote successen behaalde bij River Plate, de eerste keuze in het Estadio de la Cerámica. Maar tot ieders verbazing bedankte hij voor de eer. Hetzelfde geldt voor Julen Lopetegui, die nog niet terug wil keren naar Spanje en hoopt op een nieuwe kans in de Premier League of een ander Europees land.

Ook de legendarische Real Madrid-speler Raúl González heeft de interesse gewekt van El Submarino Amarillo. Maar de voormalige topscorer blijft liever bij de Koninklijke, waar hij momenteel het tweede team traint. Hierdoor lijkt Villarreal nu uit te komen bij Pacheta, die in april vertrok bij Real Valladolid. Een andere optie is Javi Gracia, de voormalige coach van onder andere Valencia en Leeds United.

Van Bronckhorst lijkt echter niet serieus in overweging te worden genomen door Villarreal. De voormalige trainer van Feyenoord zit zonder club sinds zijn vertrek bij Rangers FC in november 2022.

De komende dagen zullen cruciaal zijn in de zoektocht naar de nieuwe trainer van Villarreal. Wie zal uiteindelijk de felbegeerde positie bekleden? De tijd zal het leren.