×
Home Nieuws Livescore

Ajax aast op talentvolle Jayden Meghoma van Southampton

Ajax aast op talentvolle Jayden Meghoma van Southampton
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 15:16 uur

Ajax heeft zijn oog laten vallen op de jonge talentvolle vleugelverdediger Jayden Meghoma. Met slechts achttien lentes jong heeft Meghoma al vier officiële wedstrijden gespeeld voor het eerste elftal van Southampton. Volgens bronnen van Sky Sports zou een vertrek van de veelbelovende speler niet ondenkbaar zijn. Diverse clubs hebben hun interesse getoond en staan te popelen om Meghoma binnen te halen.

De Amsterdamse club Ajax heeft blijkbaar serieuze plannen om Jayden Meghoma aan hun selectie toe te voegen. De vleugelverdediger heeft zich ondanks zijn jonge leeftijd al weten te bewijzen op het hoogste niveau en dat is niet onopgemerkt gebleven. Met zijn snelheid, techniek en verdedigende kwaliteiten heeft Meghoma de aandacht getrokken van meerdere topclubs, waaronder Ajax.

Hoewel Meghoma nog maar aan het begin van zijn carrière staat, lijkt hij nu al voor een grote stap te staan. De interesse van Ajax, een club met een rijke historie en een sterke jeugdopleiding, kan een belangrijke stap zijn in de verdere ontwikkeling van de jonge verdediger. Het is afwachten hoe deze transferontwikkelingen zich zullen ontvouwen en welke club uiteindelijk de handtekening van Jayden Meghoma zal weten te bemachtigen.