×
Home Nieuws Livescore

Dan Ashworth onthult ambitieuze plannen voor Manchester United

Dan Ashworth onthult ambitieuze plannen voor Manchester United
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 14:48 uur

Manchester United's kersverse sportief directeur, Dan Ashworth, heeft zijn visie en plannen voor de club gedeeld in een column op de officiële website van de Premier League-grootmacht. De Engelsman, die eerder werkzaam was bij Newcastle United, maakte deze zomer de overstap naar The Mancunians en spreekt nu voor het eerst rechtstreeks tot de fans.

In zijn column benadrukt Ashworth het belang van een duidelijke strategie en eenheid binnen de club. Hij streeft ernaar om Manchester United terug te brengen naar de top van het Engelse voetbal en internationaal succes te behalen. Met zijn ervaring en expertise in het managen van sportieve aangelegenheden, is hij vastbesloten om de club naar nieuwe hoogten te leiden.

Ashworth deelt ook zijn plannen om te investeren in de jeugdopleiding en talentontwikkeling bij Manchester United. Hij gelooft dat het cruciaal is om een sterke basis te leggen voor de toekomst van de club en wil jonge spelers de kans geven om door te breken in het eerste elftal. Door te focussen op de lange termijn, hoopt hij duurzaam succes te garanderen voor de club.

De supporters van Manchester United worden opgeroepen om achter Ashworth en zijn plannen te staan, en hem te steunen in zijn missie om de club te transformeren. Met een frisse blik en een duidelijke koers wil de sportief directeur een nieuw tijdperk van glorie en triomf inluiden voor The Red Devils.