×
Home Nieuws Livescore

Oosting reageert op CL loting: Twente vs Red Bull.

Oosting reageert op CL loting: Twente vs Red Bull.
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 13:48 uur

Trainer Joseph Oosting van FC Twente heeft vol enthousiasme gereageerd op de loting voor de derde voorronde van de Champions League. De Nederlandse club zal het opnemen tegen het sterke Red Bull Salzburg, dat wordt geleid door coach Pepijn Lijnders. Oosting kijkt uit naar de uitdagende confrontatie met de Oostenrijkse topclub en is vastbesloten om zijn team goed voor te bereiden op deze belangrijke wedstrijd.

De loting heeft voor veel opwinding gezorgd bij de spelers en fans van FC Twente. Het duel met Red Bull Salzburg belooft een spannende strijd te worden tussen twee ambitieuze teams die streven naar succes in Europa. Oosting benadrukt het belang van een goede voorbereiding en tactiek om een kans te maken tegen de sterke tegenstander.

De confrontatie met Red Bull Salzburg zal een grote test zijn voor FC Twente, maar Oosting is vastberaden om zijn spelers te motiveren en het maximale uit de wedstrijd te halen. De supporters kunnen zich verheugen op een boeiend duel in de derde voorronde van de Champions League, waarin FC Twente alles op alles zal zetten om een plek in de volgende ronde te veroveren.