×
Home Nieuws Livescore

Bayern München wijst bod Manchester United op De Ligt af.

Bayern München wijst bod Manchester United op De Ligt af.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 13:08 uur

Manchester United heeft een poging gewaagd om Matthijs de Ligt binnen te halen, maar Bayern München heeft het bod resoluut afgewezen. De Duitse club, ook wel bekend als Der Rekordmeister, houdt vast aan hun eis van minimaal vijftig miljoen euro voor de Nederlandse verdediger.

De Ligt, die momenteel speelt voor Juventus, staat bekend om zijn indrukwekkende verdedigende kwaliteiten en leiderschap op het veld. Zijn prestaties hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs in Europa, waaronder Manchester United en Bayern München.

Manchester United, onder leiding van manager Ole Gunnar Solskjaer, ziet De Ligt als een waardevolle toevoeging aan hun defensie. De club was bereid een bod uit te brengen om de talentvolle verdediger naar de Premier League te halen, maar Bayern München heeft duidelijk gemaakt dat zij niet van plan zijn om De Ligt voor minder dan vijftig miljoen euro te laten gaan.

Het is nu afwachten hoe de situatie zich verder zal ontwikkelen en of Manchester United bereid is om aan de financiële eisen van Bayern München te voldoen om Matthijs de Ligt naar Old Trafford te halen. De onderhandelingen tussen de clubs zullen naar verwachting nog enige tijd duren voordat er een definitieve beslissing wordt genomen over de toekomst van de Nederlandse international.