×
Home Nieuws Livescore

Myron Boadu in de gaten gehouden door Saint-Étienne.

Myron Boadu in de gaten gehouden door Saint-Étienne.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 12:32 uur

Jonge Nederlandse spits Myron Boadu heeft de aandacht getrokken van het Franse Saint-Étienne, zo meldt de gerenommeerde krant Ouest-France. De Ligue 1-promovendus heeft naar verluidt interesse om Boadu te huren, met een optie tot koop van zijn huidige club AS Monaco.

Boadu, die bekend staat om zijn snelheid en doelgerichtheid, heeft de afgelopen seizoenen indruk gemaakt in de Eredivisie met AZ. De 20-jarige aanvaller wordt gezien als een veelbelovend talent en heeft al meerdere malen de interesse gewekt van Europese topclubs.

Saint-Étienne, dat afgelopen seizoen promoveerde naar de Ligue 1, ziet in Boadu een versterking voor hun aanvalslinie. De club hoopt met de komst van de jonge Nederlander hun aanvalspotentieel te vergroten en zo competitiever te worden in de Franse competitie.

De mogelijke overgang van Boadu naar Saint-Étienne zou een nieuwe stap betekenen in zijn veelbelovende carrière. De spits zou de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen in een van de topcompetities van Europa en zijn talenten op een hoger niveau te laten zien. Het is afwachten hoe deze transferontwikkeling zich verder zal ontvouwen en of Boadu daadwerkelijk de overstap zal maken naar de Franse Ligue 1.