×
Home Nieuws Livescore

Rakitić hartelijk ontvangen bij Hajduk Split door fans

Rakitić hartelijk ontvangen bij Hajduk Split door fans
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 12:08 uur

Ivan Rakitić wordt met open armen ontvangen door de fans van zijn nieuwe club. De voormalige Champions League-winnaar heeft zijn contract bij Al Shabab laten ontbinden en zou naar verluidt vijftien miljoen euro hebben ingeleverd om bij Hajduk Split te kunnen spelen. De Kroaat geniet duidelijk van de warme ontvangst in zijn thuisland, zoals te zien is op beelden die circuleren.

De supporters van Hajduk Split laten hun enthousiasme duidelijk blijken bij de komst van Rakitić. De ervaren middenvelder, die zijn sporen heeft verdiend bij clubs als Barcelona en Sevilla, lijkt een publiekslieveling te worden bij zijn nieuwe club. Met zijn ervaring en kwaliteiten hopen de fans op succesvolle tijden met Rakitić in het team.

Rakitić zelf lijkt ook erg tevreden met zijn keuze om terug te keren naar Kroatië en bij Hajduk Split te gaan spelen. De liefde en steun die hij ontvangt van de supporters zullen ongetwijfeld bijdragen aan zijn motivatie om het beste van zichzelf te laten zien op het veld. De Kroatische international kijkt ernaar uit om zijn nieuwe avontuur aan te gaan en zijn bijdrage te leveren aan het succes van Hajduk Split.