×
Home Nieuws Livescore

Ajax traint Japanse talenten Isa Sakamoto en Shinya Nakano

Ajax traint Japanse talenten Isa Sakamoto en Shinya Nakano
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 10:48 uur

Ajax heeft deze week een bijzondere toevoeging aan het team mogen verwelkomen in de vorm van twee veelbelovende talenten uit Japan. De partnerclub van de Amsterdamse voetbalclub, Gamba Osaka, heeft de 20-jarige Isa Sakamoto en Shinya Nakano naar Amsterdam gestuurd om deel te nemen aan trainingen bij Ajax. Deze unieke kans biedt de Japanse spelers de mogelijkheid om zowel fysiek als mentaal getest te worden door de toptrainers van de Nederlandse club.

Isa Sakamoto en Shinya Nakano staan te popelen om zichzelf te bewijzen op het trainingsveld van Ajax. Met hun jeugdige leeftijd en indrukwekkende talenten hopen zij een blijvende indruk achter te laten en wellicht zelfs een plekje in het eerste elftal te veroveren. De intensieve trainingen en begeleiding van de ervaren staf van Ajax zullen ongetwijfeld bijdragen aan de ontwikkeling van deze veelbelovende Japanse voetballers.

De komst van Isa Sakamoto en Shinya Nakano naar Amsterdam onderstreept de internationale samenwerking tussen Ajax en Gamba Osaka. Door talenten uit verschillende delen van de wereld samen te brengen, wordt niet alleen de kwaliteit van het spel verhoogd, maar ook de culturele uitwisseling gestimuleerd. Ajax kijkt reikhalzend uit naar de samenwerking met de Japanse talenten en hoopt op een vruchtbare en succesvolle periode waarin beide partijen van elkaar kunnen leren en groeien.