×
Home Nieuws Livescore

Everton houdt Branthwaite bij zich, contractvernieuwing in zicht.

Everton houdt Branthwaite bij zich, contractvernieuwing in zicht.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 22 juli 2024 09:32 uur

Everton staat vastberaden in hun besluit om Jarrad Branthwaite niet zomaar te laten vertrekken naar Manchester United, volgens gerenommeerd journalist Fabrizio Romano. De club is van plan om de veelbelovende centrumverdediger een verbeterd contract aan te bieden, waardoor een mogelijke overstap naar het team van Erik ten Hag aanzienlijk bemoeilijkt wordt.

Branthwaite, die momenteel een gewilde speler is op de transfermarkt, heeft indruk gemaakt met zijn prestaties bij Everton. Zijn sterke optredens hebben de interesse gewekt van meerdere topclubs, waaronder Manchester United. Echter, Everton is vastbesloten om hun talentvolle verdediger te behouden en zet alles op alles om hem te overtuigen zijn toekomst bij de club te verlengen.

De vernieuwde contractaanbieding van Everton is een duidelijk signaal naar Manchester United dat Branthwaite niet zomaar te koop is. De Toffees zijn vastbesloten om hun defensieve linie te versterken en zien de jonge verdediger als een essentieel onderdeel van hun plannen voor de toekomst. Met het vooruitzicht op een verbeterd contract lijkt Branthwaite steeds meer geneigd te zijn om zijn loyaliteit aan Everton te tonen en een mogelijke transfer naar Manchester United af te wijzen.