×
Home Nieuws Livescore

Real Madrid biedt Andriy Lunin te koop aan

Real Madrid biedt Andriy Lunin te koop aan
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 23:16 uur

Real Madrid heeft aangegeven dat doelman Andriy Lunin op de transferlijst staat voor een bedrag van dertig miljoen euro, volgens een rapport van Marca. De talentvolle keeper uit Oekraïne lijkt klaar te zijn voor een vertrek uit Madrid en heeft de interesse gewekt van Engelse grootmachten Chelsea en Arsenal.

Lunin, die momenteel op huurbasis speelt bij Real Oviedo, heeft indruk gemaakt met zijn sterke optredens en wordt gezien als een veelbelovende doelman voor de toekomst. Met Real Madrid die open staat voor een mogelijke verkoop, lijkt een overstap naar de Premier League een reële mogelijkheid voor de 22-jarige doelverdediger.

Chelsea en Arsenal worden genoemd als potentiële bestemmingen voor Lunin, die op zoek is naar meer speeltijd op het hoogste niveau. Beide Engelse clubs zijn op zoek naar versterking op doel en zien in de Oekraïense keeper een waardevolle toevoeging aan hun selectie.

Het is nog niet duidelijk of Lunin open staat voor een overstap naar de Premier League, maar met Real Madrid die bereid is om hem te laten gaan, lijkt een transfer deze zomer steeds waarschijnlijker te worden. De komende weken zullen ongetwijfeld meer duidelijkheid brengen over de toekomst van de getalenteerde doelman en waar zijn volgende bestemming zal zijn.