×
Home Nieuws Livescore

Geertruida mogelijk langer bij Feyenoord met rugnummer 7.

Geertruida mogelijk langer bij Feyenoord met rugnummer 7.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 22:48 uur

Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida staat mogelijk voor een verrassende wending in zijn carrière bij de Rotterdamse club. Hoewel het leek alsof zijn tijd bij Feyenoord ten einde liep, is een contractverlenging nu toch niet uitgesloten. Volgens bronnen binnen de club zou er nog ruimte zijn voor onderhandelingen over een nieuw contract voor Geertruida.

De 21-jarige verdediger heeft echter wel een opvallende eis gesteld voor een eventuele contractverlenging. Geertruida zou namelijk graag het rugnummer 7 willen dragen bij Feyenoord. Dit rugnummer heeft een speciale betekenis en status binnen de voetbalwereld, en het feit dat Geertruida hiervoor kiest, laat zien dat hij ambitieus is en gelooft in zijn eigen kwaliteiten.

Het verzoek van Geertruida om het rugnummer 7 te dragen, kan worden gezien als een teken van zijn groeiende zelfvertrouwen en zijn wens om een belangrijke rol te spelen binnen het team van Feyenoord. Het is nu aan de clubleiding om te bepalen of zij aan deze wens tegemoet willen komen en of zij bereid zijn om de jonge verdediger een nieuw contract aan te bieden met het gewenste rugnummer.