×
Home Nieuws Livescore

Jonge Ajax-verdediger blijft knokken voor zijn plek - dit is zijn geheime wapen!

Jonge Ajax-verdediger blijft knokken voor zijn plek - dit is zijn geheime wapen!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 7 september 2023 14:32 uur

Jonge voetballer Anahh Salah-Eddine blijft onvermoeibaar strijden voor zijn plek in het team van Ajax. Ondanks de komst van twee nieuwe linksbacks, ziet de verdediger dit juist als een extra motivatie om nog harder te werken. Opmerkelijk genoeg heeft hij zelfs de kritiek van trainer Maurice Steijn positief opgevat.

Salah-Eddine wist geen indruk te maken tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen. Tegen Excelsior werd hij zelfs al na één helft gewisseld. "Ik was niet tevreden met mijn prestaties en het was niet hoe ik mezelf wilde laten zien. Natuurlijk baalde ik enorm van mijn rol bij de tegengoal tegen Heracles, dat was echt pech", vertelde hij aan Voetbal International.

Na de wedstrijd tegen Excelsior gaf Steijn aan dat zijn spelers er een schepje bovenop moesten doen. "Hoewel iedereen dit als negatief zag, heb ik het eigenlijk juist positief opgevat", aldus Salah-Eddine. "Ik vond zelf ook dat er een schepje bovenop moest. Het is juist goed dat de trainer dit zegt, want hij weet wat ik kan en dat ik kan presteren. Het is aan mij om dit te laten zien. Ik ben me er ook van bewust dat er punten zijn waar ik aan moet werken en daar ben ik dan ook druk mee bezig."

"Voor mij draait het nu om ontwikkeling, ontwikkeling, ontwikkeling. De trainer is eerlijk en open, en dat waardeer ik. Intern hebben we ook zo'n band met elkaar en dat is fijn", voegde hij eraan toe.