×
Home Nieuws Livescore

Mourinho's Fenerbahçe nadert deal met En-Nesyri van Sevilla

Mourinho's Fenerbahçe nadert deal met En-Nesyri van Sevilla
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 21:16 uur

José Mourinho staat te popelen om Youssef En-Nesyri binnenkort te begroeten bij Fenerbahçe. Volgens de gerenommeerde journalist Fabrizio Romano is de Turkse club in vergevorderde onderhandelingen met Sevilla om de transfer van de Marokkaanse spits af te ronden. Dit nieuws zal ongetwijfeld als een flinke tegenvaller komen voor AS Roma, de voormalige werkgever van Mourinho, die nu lijken te worden overtroefd door Fenerbahçe in de strijd om En-Nesyri.

De komst van En-Nesyri naar Fenerbahçe zou een grote versterking betekenen voor de ploeg van Mourinho. De 24-jarige aanvaller heeft zijn kwaliteiten al bewezen in La Liga en zou nu de kans krijgen om zijn talenten te tonen in de Turkse Süper Lig. Met zijn doelgerichtheid en snelheid zou En-Nesyri een belangrijke toevoeging zijn aan het aanvallende arsenaal van Fenerbahçe.

Sevilla lijkt bereid te zijn om En-Nesyri te laten gaan en Fenerbahçe is vastbesloten om de deal snel af te ronden. Mourinho kijkt reikhalzend uit naar de komst van de spits en is ervan overtuigd dat En-Nesyri een cruciale rol kan spelen in het streven van Fenerbahçe naar succes. De fans van de Turkse club zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de mogelijke komst van de getalenteerde Marokkaan en hopen op een succesvolle samenwerking tussen En-Nesyri en Mourinho.