×
Home Nieuws Livescore

Dortmund vernederd door Thaise club in oefenwedstrijd

Dortmund vernederd door Thaise club in oefenwedstrijd
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 21:08 uur

Borussia Dortmund heeft een zware tegenslag te verwerken gekregen tijdens een oefenwedstrijd. Onder leiding van de kersverse trainer Nuri Sahin leed de Duitse club afgelopen zondag een pijnlijke nederlaag tegen BG Pathum United, de nummer vier van Thailand. Deze club, waar de Nederlandse spits Lars Veldwijk actief is, wist Dortmund met overtuigende cijfers van 4-0 te verslaan.

De Champions League-finalist had duidelijk een moeilijke dag op het veld en slaagde er niet in om grip te krijgen op het spel van de Thaise tegenstander. Ondanks de aanwezigheid van ervaren spelers en de nieuwe coach Sahin, slaagde Dortmund er niet in om het tij te keren en moest het uiteindelijk met een zware nederlaag genoegen nemen.

De supporters van Borussia Dortmund zullen ongetwijfeld teleurgesteld zijn over deze onverwachte verliespartij. Het is voor de club en de nieuwe trainer Sahin nu zaak om de nodige lessen te trekken uit deze wedstrijd en zich zo goed mogelijk voor te bereiden op de komende uitdagingen in het seizoen. Met nog veel werk aan de winkel, zal Dortmund moeten werken aan het versterken van hun spel en teamgeest om dergelijke teleurstellingen in de toekomst te voorkomen.