×
Home Nieuws Livescore

Vrolijke Ivanusec onder de indruk van Priske bij Feyenoord

Vrolijke Ivanusec onder de indruk van Priske bij Feyenoord
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 19:48 uur

De terugkeer van Luka Ivanusec bij Feyenoord zorgde deze week voor een vrolijke noot in Rotterdam. De Kroatische speler stapte met een brede glimlach het trainingsveld op, vol nieuwsgierigheid naar de nieuwe trainer Brian Priske. Ivanusec was aangenaam verrast door de positieve indruk die Priske op hem heeft achtergelaten sinds zijn aanstelling bij de club.

Na een periode van afwezigheid is Ivanusec weer volledig betrokken bij de trainingen van Feyenoord en lijkt hij vastberaden om een belangrijke rol te spelen onder de leiding van Priske. De Kroaat staat te popelen om zijn kwaliteiten te tonen en zich te bewijzen in het team. Met zijn enthousiasme en gedrevenheid lijkt Ivanusec een waardevolle toevoeging te zijn voor Feyenoord in het komende seizoen.

De kennismaking tussen Ivanusec en Priske belooft veel goeds voor de toekomst van de club. De positieve interactie tussen de speler en de trainer geeft aanleiding tot optimisme bij de supporters van Feyenoord. Met een hernieuwde energie en motivatie lijkt Ivanusec klaar te zijn om zijn stempel te drukken op het team en samen met Priske te werken aan een succesvolle periode voor de club.