×
Home Nieuws Livescore

Zaakwaarnemer Antony: Geen Manchester United-vertrek voor zomer.

Zaakwaarnemer Antony: Geen Manchester United-vertrek voor zomer.
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 19:08 uur

Zaakwaarnemer Junior Pedroso staat vastberaden achter zijn cliënt Antony en heeft duidelijk gemaakt dat een vertrek naar Manchester United deze zomer niet aan de orde is. Pedroso heeft verklaard dat de Braziliaanse winger onder geen beding tijdelijk zal vertrekken bij Ajax, ondanks vermeende interesse van de Engelse club. De talentvolle Antony blijft volgens Pedroso trouw aan manager Erik ten Hag en zal naar alle waarschijnlijkheid het komende seizoen in Amsterdam blijven schitteren.

Met zijn uitspraken lijkt Pedroso een duidelijk signaal af te geven aan potentiële geïnteresseerde clubs, waaronder Manchester United, dat Antony niet beschikbaar is voor een transfer. De zaakwaarnemer benadrukt dat de focus van zijn cliënt momenteel ligt bij Ajax en dat er geen sprake is van een vertrek deze zomer. Pedroso gelooft sterk in de ontwikkeling van Antony onder de leiding van Ten Hag en ziet geen reden voor een overstap naar een andere club.

De beslissing van Pedroso om Antony bij Ajax te houden, ondanks mogelijke buitenlandse interesse, toont aan dat de belangen van de speler en zijn zaakwaarnemer in lijn liggen met de plannen van de club. Met het oog op het nieuwe seizoen lijkt het erop dat Ajax kan blijven rekenen op de diensten van de getalenteerde Braziliaan, die onder Ten Hag steeds meer zijn potentieel begint te benutten. De supporters van de Amsterdamse club kunnen dus opgelucht ademhalen, wetende dat Antony voorlopig nog in het rood-witte shirt te bewonderen zal zijn.