×
Home Nieuws Livescore

Gijs Smal onthult blessure: nog geen bal geraakt bij Feyenoord.

Gijs Smal onthult blessure: nog geen bal geraakt bij Feyenoord.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 18:32 uur

Gijs Smal heeft eindelijk openheid gegeven over de blessure die hem aan de zijlijn houdt bij Feyenoord. De talentvolle linksback onthulde dat hij worstelt met een hardnekkige kuitblessure, die hem tot nu toe heeft belet om zijn debuut te maken voor de Rotterdamse club. De fans van Feyenoord keken reikhalzend uit naar de komst van Smal, maar zijn blessure heeft zijn start bij de club vertraagd.

De 23-jarige verdediger, die afgelopen zomer overkwam van FC Volendam, werkt hard aan zijn herstel om zo snel mogelijk weer op het veld te kunnen staan. Smal is vastberaden om zijn kwaliteiten te tonen en een belangrijke rol te spelen in het team van trainer Arne Slot. De supporters van Feyenoord zullen geduld moeten hebben voordat ze de veelbelovende linksback in actie kunnen zien.

Hoewel het frustrerend is voor zowel Smal als de club dat zijn debuut is uitgesteld, blijft de verdediger positief en gemotiveerd. Hij put kracht uit de steun van zijn medespelers, de staf en de fans, die allemaal hopen op een spoedig herstel van de talentvolle speler. Feyenoord kijkt reikhalzend uit naar het moment dat Gijs Smal fit genoeg is om zijn eerste officiële wedstrijd te spelen en zijn kwaliteiten te tonen op het veld.