×
Home Nieuws Livescore

Zerrouki blikt terug op Feyenoords Klassieker overwinningen

Zerrouki blikt terug op Feyenoords Klassieker overwinningen
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 18:08 uur

Tijdens de kinderpersconferentie van Feyenoord heeft Ramiz Zerrouki openhartig gesproken over de indrukwekkende overwinningen die de club vorig seizoen behaalde in De Klassieker. De jonge middenvelder keek met trots terug op de succesvolle wedstrijden tegen aartsrivaal Ajax en benadrukte het belang van deze overwinningen voor zowel het team als de fans.

Zerrouki, die zelf een belangrijke rol speelde in de overwinningen, benadrukte het intense gevoel van vreugde en voldoening dat het team ervoer na het behalen van deze belangrijke zeges. Hij prees de teamgeest en vastberadenheid die Feyenoord in staat stelden om te zegevieren in de beladen duels tegen Ajax, en sprak vol lof over de steun van de fans die een cruciale rol speelden bij het creëren van een sfeer van onoverwinnelijkheid in De Kuip.

De jonge speler kijkt met vertrouwen naar de toekomst en is vastbesloten om ook dit seizoen weer alles te geven in de strijd om de overwinning in De Klassieker. Met zijn talent, toewijding en passie voor het spel hoopt Zerrouki opnieuw geschiedenis te schrijven en de fans van Feyenoord te laten juichen met memorabele overwinningen tegen Ajax.