×
Home Nieuws Livescore

Ajax aast op Braziliaanse versterking voor rechtsbuiten positie

Ajax aast op Braziliaanse versterking voor rechtsbuiten positie
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 17:48 uur

Ajax heeft zijn zinnen gezet op een mogelijke transfer van de Braziliaanse voetballer Hélio Júnio Nunes de Castro, beter bekend als Helinho. De 24-jarige aanvaller wordt gezien als de ideale kandidaat om de positie van tweede rechtsbuiten achter Bertrand Traoré te vervullen bij de Amsterdammers. De geruchten over deze potentiële overgang hebben de voetbalwereld in rep en roer gezet.

Met zijn snelheid, technische vaardigheden en doelgerichtheid heeft Helinho de aandacht getrokken van diverse topclubs in Europa. Ajax lijkt echter vastberaden om de Braziliaan naar de Johan Cruijff ArenA te halen en zo hun aanval te versterken voor het komende seizoen. De supporters van de club kunnen niet wachten om te zien hoe Helinho zich zal manifesteren in het rood-witte shirt van Ajax.

De transfermarkt gonst van de speculaties rondom de toekomst van Helinho, maar één ding lijkt zeker: Ajax heeft serieuze interesse in de getalenteerde rechtsbuiten. De onderhandelingen tussen de clubs zijn naar verluidt in volle gang en het is slechts een kwestie van tijd voordat er meer duidelijkheid komt over de mogelijke overgang van Helinho naar de Eredivisie. Voetbalfans wereldwijd houden dan ook gespannen de ontwikkelingen in de gaten.