×
Home Nieuws Livescore

Højbjerg verlaat Tottenham voor Olympique Marseille na vier jaar.

Højbjerg verlaat Tottenham voor Olympique Marseille na vier jaar.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 17:08 uur

Na vier succesvolle jaren bij Tottenham Hotspur staat Pierre-Emile Højbjerg voor een nieuw hoofdstuk in zijn carrière. De Deense middenvelder heeft besloten de Premier League achter zich te laten en de overstap te maken naar Olympique Marseille. Højbjerg, die in het verleden regelmatig in verband werd gebracht met een transfer naar Ajax, kiest nu dus voor een avontuur in de Franse Ligue 1.

Bij Tottenham Hotspur wist Højbjerg zich te ontwikkelen tot een belangrijke speler op het middenveld. Zijn harde werk, passing en leiderschap maakten hem geliefd bij de fans en een onmisbare schakel in het team van manager Nuno Espirito Santo. Met zijn vertrek laat de Deen een leegte achter die lastig op te vullen zal zijn voor de Engelse club.

Olympique Marseille zal ongetwijfeld blij zijn met de komst van Højbjerg. De club uit Zuid-Frankrijk heeft de ambitie om weer mee te doen om de prijzen in de Ligue 1 en ziet in de Deense international een versterking voor het middenveld. Højbjerg zal zijn ervaring en kwaliteiten inzetten om Marseille naar successen te leiden en zichzelf verder te ontwikkelen als speler.