×
Home Nieuws Livescore

Priske overdonderd door passie Feyenoord fans op open dag

Priske overdonderd door passie Feyenoord fans op open dag
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 16:40 uur

Feyenoord's kersverse trainer, Brian Priske, is sprakeloos door de passie en toewijding van de fans van de club. Tijdens de open dag van Feyenoord heeft Priske een onvergetelijke ervaring gehad met Het Legioen. De Deense coach, die onlangs werd aangesteld als hoofdtrainer van de Rotterdammers, kon zijn bewondering niet onder stoelen of banken steken voor de ongeëvenaarde steun die de supporters aan de dag legden.

Priske, die zelf een voormalig profvoetballer is, heeft in zijn carrière veel meegemaakt, maar de warme ontvangst van de Feyenoord-fans heeft hem diep geraakt. Het Legioen, bekend om hun onvoorwaardelijke steun aan de club, liet op de open dag zien waarom ze tot de meest gepassioneerde supporters van Nederland behoren. De nieuwe trainer kon niet anders dan zijn waardering uitspreken voor de ongekende sfeer die de fans wisten te creëren.

Met een glimlach van oor tot oor stond Priske temidden van de zee van rood en wit, overweldigd door de liefde en enthousiasme van de supporters. De nieuwe trainer van Feyenoord weet dat hij een speciale band heeft met Het Legioen en is vastbesloten om die band te versterken. Met de steun van de fans achter zich, kijkt Priske vol vertrouwen uit naar het nieuwe seizoen en is hij vastberaden om successen te behalen met de club waar hij nu de leiding over heeft.