×
Home Nieuws Livescore

Feyenoord houdt Santiago Gimenez deze zomer binnenboord

Feyenoord houdt Santiago Gimenez deze zomer binnenboord
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 15:32 uur

Feyenoord staat deze zomer vastberaden in hun besluit om Santiago Gimenez niet zomaar van de hand te doen. Dennis te Kloese, de algemeen directeur van de Rotterdamse club, maakte dit duidelijk tijdens de Open Dag van Feyenoord afgelopen zondag. De 21-jarige Argentijnse spits heeft indruk gemaakt met zijn doelpunten en talent, waardoor de clubleiding vastbesloten is om hem te behouden.

Te Kloese benadrukte dat Gimenez een belangrijke speler is voor Feyenoord en dat hij nog veel potentieel heeft om te groeien en zich verder te ontwikkelen. De club ziet hem als een waardevolle aanwinst voor het team en wil hem graag behouden om zo te kunnen bouwen aan een sterkere selectie voor het komende seizoen.

Met interesse vanuit verschillende clubs in Europa is Feyenoord echter op zijn hoede en zal niet zomaar toegeven aan eventuele biedingen voor Gimenez. De club is vastbesloten om zijn waarde te behouden en hem de kans te geven om zijn talent verder te ontplooien in het shirt van de Rotterdammers.

De supporters van Feyenoord kunnen dus opgelucht ademhalen, wetende dat hun veelbelovende spits voorlopig nog in De Kuip te bewonderen zal zijn. Gimenez blijft een belangrijke schakel in de plannen van de club en zal naar verwachting een sleutelrol spelen in het streven naar succes in het nieuwe seizoen.