×
Home Nieuws Livescore

Thomas Beelen verrast met verzoek om liedje te zingen.

Thomas Beelen verrast met verzoek om liedje te zingen.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 14:32 uur

Tijdens de Open Dag van Feyenoord kreeg Thomas Beelen, de verdediger van de Rotterdamse club, een opmerkelijk verzoek voorgeschoteld. Tijdens een speciale persconferentie voor jonge clubleden werd Beelen uitgedaagd om zijn zangtalent te laten horen. Het verzoek om een liedje te zingen kwam als een verrassing voor de voetballer, die normaal gesproken op het veld zijn kunsten vertoont. Echter, Beelen nam de uitdaging met een glimlach aan en besloot het publiek te trakteren op een spontaan optreden.

Met een mix van verbazing en enthousiasme pakte Thomas Beelen de microfoon en zette hij een bekend nummer in. De aanwezige jonge clubleden keken vol bewondering toe terwijl de verdediger zijn zangkunsten liet horen. Het onverwachte optreden zorgde voor een vrolijke sfeer en zette de toon voor een geslaagde Open Dag bij Feyenoord.

Na afloop van zijn spontane zangoptreden werd Thomas Beelen overladen met applaus en complimenten van de aanwezige fans. Het bijzondere moment zal ongetwijfeld nog lang worden herinnerd door zowel de voetballer als de jonge supporters die getuige waren van deze onverwachte wending tijdens de Open Dag van Feyenoord.