×
Home Nieuws Livescore

Interesse in Hancko, maar Feyenoord blijft zijn thuis

Interesse in Hancko, maar Feyenoord blijft zijn thuis
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 13:48 uur

Feyenoord-verdediger David Hancko staat in de belangstelling van andere clubs, maar het lijkt erop dat zijn toekomst voorlopig bij de Rotterdamse club ligt. Dit werd onthuld door Dennis te Kloese, de algemeen directeur van Feyenoord, tijdens een interview met ESPN. Hancko, die bekend staat om zijn sterke verdedigende kwaliteiten, heeft de aandacht getrokken van meerdere geïnteresseerde partijen, maar Feyenoord lijkt vastbesloten om de talentvolle verdediger te behouden.

Te Kloese benadrukte dat Hancko een belangrijke speler is voor Feyenoord en dat de club grote plannen heeft met de 24-jarige verdediger. Ondanks de interesse van andere clubs is Feyenoord van plan om Hancko te behouden en hem verder te ontwikkelen binnen de club. De directeur sprak vol lof over de Tsjechische verdediger en prees zijn toewijding en professionaliteit op en naast het veld.

Hancko zelf heeft laten weten dat hij zich vereerd voelt door de interesse van andere clubs, maar dat zijn focus momenteel volledig ligt bij Feyenoord. De verdediger is vastbesloten om zijn best te blijven doen voor de club en hoopt zijn waarde op het veld te blijven bewijzen. Met zijn sterke optredens heeft Hancko zich onmisbaar gemaakt voor Feyenoord en lijkt hij een belangrijke spil te worden in de plannen van de club voor de toekomst.