×
Home Nieuws Livescore

Tommy Setford verruilt Ajax voor Arsenal in akkoord.

Tommy Setford verruilt Ajax voor Arsenal in akkoord.
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 13:16 uur

In een verrassende wending heeft Tommy Setford besloten om Ajax te verlaten en zich aan te sluiten bij Arsenal. Het nieuws van deze transfer is bevestigd door zowel Ajax als Arsenal via hun officiële clubkanalen. De jonge speler, die bekend staat om zijn technische vaardigheden en scherpe passes, heeft de knoop doorgehakt en zal binnenkort zijn opwachting maken in de Engelse Premier League.

Voor Ajax betekent het vertrek van Setford een verlies van een veelbelovend talent, maar de club heeft ingestemd met de overgang naar Arsenal. De Amsterdammers hebben vertrouwen in de ontwikkeling van hun jeugdspelers en zien deze transfer als een kans voor Setford om zijn carrière op een hoger niveau voort te zetten.

Arsenal, aan de andere kant, verwelkomt Setford met open armen en ziet in hem een waardevolle toevoeging aan hun team. Met zijn snelheid en creativiteit op het veld, wordt verwacht dat Setford een belangrijke rol zal spelen in de plannen van de Londense club voor het komende seizoen.

De supporters van zowel Ajax als Arsenal zullen ongetwijfeld gespannen uitkijken naar de debuutwedstrijd van Setford in het shirt van zijn nieuwe club. De transfermarkt blijft in beweging en deze overgang is slechts een van de vele ontwikkelingen die het voetballandschap blijven vormgeven.