×
Home Nieuws Livescore

Ajax wacht op bod voor Bergwijn, Godts ontwikkeling belangrijk.

Ajax wacht op bod voor Bergwijn, Godts ontwikkeling belangrijk.
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 12:48 uur

Ajax wacht nog altijd op een lucratief bod voor Steven Bergwijn, zo meldt het Algemeen Dagblad. De club uit Amsterdam heeft tot op heden geen aanlokkelijke aanbiedingen ontvangen voor de 26-jarige Oranje-international. De Amsterdammers lijken echter open te staan voor een eventuele verkoop, vooral gezien de opkomst van Mika Godts binnen de selectie.

Bergwijn, die bekend staat om zijn snelheid en technische vaardigheden, heeft de aandacht getrokken van diverse clubs in binnen- en buitenland. Echter, tot nu toe heeft geen enkel team een bod neergelegd dat Ajax als passend beschouwt voor de talentvolle aanvaller. De clubleiding houdt echter de opties open en zou bij een juist geldbedrag bereid zijn om Bergwijn van de hand te doen.

Met de opkomst van de jonge Godts, die steeds meer indruk maakt tijdens trainingen en wedstrijden, lijkt Ajax te anticiperen op een mogelijke transfer van Bergwijn. De club ziet in Godts een veelbelovend talent dat de potentie heeft om in de voetsporen van Bergwijn te treden. Dit maakt de situatie rondom Bergwijn des te interessanter, aangezien Ajax mogelijk een nieuwe ster in wording al in huis heeft.

Hoewel de transfermarkt nog volop in beweging is en er altijd verrassingen kunnen plaatsvinden, blijft het vooralsnog afwachten wat de toekomst zal brengen voor Steven Bergwijn en Ajax. De club zal ongetwijfeld zorgvuldig afwegen welke beslissing het beste is voor zowel het team als de speler zelf. De komende periode zal duidelijkheid moeten brengen over de eventuele transfer van Bergwijn en de rol die Mika Godts hierin zal spelen.