×
Home Nieuws Livescore

Kevin De Bruyne verlaat Manchester City voor Al Ittihad.

Kevin De Bruyne verlaat Manchester City voor Al Ittihad.
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 12:08 uur

Na een succesvolle periode van negen jaar lijkt het erop dat Kevin De Bruyne Manchester City gaat verlaten. De Belgische sterspeler heeft volgens transferverslaggever Rudy Galetti een persoonlijk akkoord bereikt met Al Ittihad, een vooraanstaande club uit Saudi-Arabië. De 33-jarige middenvelder staat bekend om zijn indrukwekkende spel en leiderschap op het veld, en zijn vertrek zou een grote verandering betekenen voor zowel Manchester City als De Bruyne zelf.

De Bruyne kwam in 2012 bij Manchester City en groeide uit tot een van de meest invloedrijke spelers in het team. Met zijn creativiteit, passing en doelgerichtheid was hij een cruciale schakel in het succes van de club. Zijn mogelijke overstap naar Al Ittihad zou dan ook een opmerkelijke wending zijn in zijn carrière, aangezien Saudi-Arabië niet bekend staat als een traditionele bestemming voor Europese topvoetballers.

De Belgische international heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de geruchten over zijn vertrek, maar als het persoonlijke akkoord daadwerkelijk bevestigd wordt, zal dit ongetwijfeld voor opschudding zorgen binnen de voetbalwereld. Fans van Manchester City zullen met gemengde gevoelens afscheid moeten nemen van een speler die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op de club en de Premier League.