×
Home Nieuws Livescore

PSV's Stewart houdt vast aan spelers met aflopende contracten

PSV's Stewart houdt vast aan spelers met aflopende contracten
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 10:48 uur

Sportief directeur Earnest Stewart van PSV heeft aangegeven dat hij niet van plan is om spelers met aflopende contracten zomaar naar de uitgang te jagen. De Eindhovenaren hebben recentelijk een bod van Atlético Madrid op doelman Walter Benítez afgewezen, omdat dit bod volgens hen veel te laag was. Stewart benadrukt het belang van het behouden van waardevolle spelers binnen de club en wil niet toegeven aan onredelijke biedingen van andere clubs.

De sportieve koers die Stewart vaart, laat zien dat PSV vastbesloten is om zijn sterkste spelers te behouden en een competitief team op te bouwen voor de toekomst. Door het afwijzen van het bod van Atlético Madrid op Benítez, toont de club haar vastberadenheid om niet zomaar toe te geven aan externe druk en financiële verleidingen. Stewart lijkt te streven naar stabiliteit en continuïteit binnen de selectie, wat essentieel is voor het behalen van sportieve successen.

De beslissing van PSV om het bod van Atlético Madrid af te wijzen, toont aan dat de club een duidelijke visie heeft op het behoud van talentvolle spelers en het versterken van het team. Stewart lijkt vastberaden om de belangen van PSV te beschermen en te streven naar een succesvolle toekomst voor de club. Met deze strategie hoopt PSV zich te kunnen meten met de topclubs in binnen- en buitenland en een solide basis te leggen voor verdere sportieve groei en ontwikkeling.