×
Home Nieuws Livescore

Ajax zwaait Setford uit, Arsenal contract getekend zondag

Ajax zwaait Setford uit, Arsenal contract getekend zondag
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 09:08 uur

Ajax neemt binnenkort officieel afscheid van Tommy Setford, de veelbelovende doelman die al een tijdje in de belangstelling staat van Arsenal. Het langverwachte nieuws is eindelijk bevestigd door de bekende transferexpert Fabrizio Romano. Setford zal naar verwachting aankomende zondag zijn handtekening zetten onder een contract bij de club uit Noord-Londen.

De jonge doelman heeft indruk gemaakt met zijn talent en prestaties bij Ajax, waardoor hij de interesse heeft gewekt van meerdere topclubs. Arsenal heeft nu de slag geslagen en lijkt Setford binnen te halen als versterking voor hun team. Het is een grote stap voor de doelman, die zijn carrière verder hoopt te ontwikkelen in de Engelse competitie.

Voor Ajax betekent het vertrek van Setford een verlies van een getalenteerde speler, maar tegelijkertijd biedt het ook ruimte voor nieuwe talenten om zich te laten zien. De club zal ongetwijfeld op zoek gaan naar een geschikte vervanger voor de doelman, om zo de concurrentie en kwaliteit binnen het team hoog te houden. Ajax-fans zullen Setford altijd blijven herinneren voor zijn bijdrage aan de club en wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan bij Arsenal.