×
Home Nieuws Livescore

Ten Hag: Diallo's doorbraakseizoen moet nu gebeuren!

Ten Hag: Diallo's doorbraakseizoen moet nu gebeuren!
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 21 juli 2024 07:48 uur

Het is tijd voor Amad Diallo om te schitteren in het komende seizoen, volgens Ajax-manager Erik ten Hag. Na een overwinning van 2-0 op Rangers in een oefenwedstrijd afgelopen zaterdag, was Diallo de ster van het Engelse team. Ten Hag is ervan overtuigd dat Diallo klaar is voor zijn grote doorbraak en heeft hoge verwachtingen van de jonge speler.

Met zijn indrukwekkende optreden tegen Rangers heeft Diallo laten zien dat hij een belangrijke speler kan zijn voor Ajax in het aankomende seizoen. Zijn snelheid, techniek en doelgerichtheid maken hem een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Ten Hag gelooft dat Diallo de potentie heeft om uit te groeien tot een van de sterspelers van het team.

De supporters van Ajax kunnen zich verheugen op wat Diallo te bieden heeft in het nieuwe seizoen. Met de steun van zijn manager en het vertrouwen van zijn teamgenoten, lijkt niets een succesvolle doorbraak van Diallo in de weg te staan. Het belooft een spannend jaar te worden voor de jonge talentvolle speler, die vastbesloten is om zijn stempel te drukken op het Nederlandse voetbal.